Presentation

Utbildning och mina språk

För att kunna arbeta med allt från fotografering och marknadsföring till allt som rör webbutveckling och sökmotoroptimering, så måste det givetvis finnas kunskaper och grundläggande utbildningar. Visst kommer då detta vara något som jag har. Nedan kan du få ett litet axplock av vad jag har gått för utbildningar, samt vilka språk jag både skriver och talar flytande på. Naturligtvis kommer jag också hela tiden att uppdatera mina kunskaper så att du alltid har kontakten med en människa som jobbar på ett acceptabelt plan i den verkliga världen.

  • Språk: Här är du välkommen att vara den som talar och skriver på engelska, svenska, tyska eller franska. Naturligtvis talar jag också ‎kiswahili och holländska vilket visat sig vara en stor fördel även i Sverige.
  • Webbdesign: Det hela började med ett stort intresse samt en grundläggande kurs i HTML. Hur som helst räckte inte detta långt utan det blev även en utbildning på Colorado Technical University. Efter detta har jag även i England utbildad mig på Universitet inom olika programspråk såsom java, flash, ruby on rails, mysql samt perl. Lägger du sedan till detta att jag hela tiden bedriver självstudier, förstår du att du talar med ett proffs.
  • Fotografering: När det gäller fotografering har detta också varit ett stort intresse sedan unga år. Här hade jag redan stora kunskaper och talang innan jag bestämde mig för en utbildning inom detta område. Jag ville ju förstås bli så bra jag bara kunde bli, och det blev jag. Här kommer den totala utbildningen jag har inom fotografering från Filming & Photography University i Missouri, USA.

Inget jobb är för litet eller för stort

Som du ser finns det mycket som jag kan utföra. I och med att kunskaper i fotografering och webbdesign, samt marknadsföring finns. Ja, då kan jag utföra allt från foldrar, logotyper, hemsidor och bilder upp till totala företagsidentiteter. När du kontaktar mig får du alltid en bra grund att stå på, utförlig information och ett konkurrenskraftigt pris. Helt enkelt kommer du direkt i kontakt med en människa som kan ta dig direkt från start till ett klart och tydligt koncept som har möjligheter att marknadsföras på ett kostnadseffektivt sätt. Välkommen till mig, Onami Kiiroi.